Ασθενείς εξωτερικού
  Life Clinic  >  Ασθενείς εξωτερικού

Φιλοξενία για ασθενείς από το εξωτερικό

"Ο ιατρικός τουρισμός είναι μια νέα πραγματικότητα"

Όλο και πιο πολλοί άνθρωποι τα τελευταία χρόνια σκέφτονται την θεραπεία στο εξωτερικό σαν μια αξιόπιστη και φθηνή λύση. Μία θεραπεία γονιμότητας στο εξωτερικό, μπορεί να συνδυάσει την αξιόπιστη και συνάμα οικονομική λύση του προβλήματος ενός ζευγαριού με τον συνδυασμό των διακοπών και της ηρεμίας που προσφέρει μια χώρα σαν την Ελλάδα.
Μπορείτε να επιλέξετε διαμονή ανάμεσα σε τεράστια ποικιλία ξενοδοχείων καθώς και έναν αριθμό εναλλακτικών υποστηρικτικών θεραπειών όπως βελονισμό, spa, θαλασσοθεραπεία ή απλά να χαρείτε το ζεστό ελληνικό ήλιο.

"Γιατί Ελλάδα..."

Εκτός της αποδεδειγμένης αξιοπιστίας των υπηρεσιών μας, οι τιμές της Life clinic για τη θεραπεία της υπογονιμότητας είναι ισχυρά ανταγωνιστικές. Ο λόγος είναι ότι το κόστος θεραπείας στην Ελλάδα είναι μικρότερο από ότι στο Η.Β. και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Επίσης η πτώση τιμών των αεροπορικών εισιτηρίων έχει κάνει το να επισκεφτείς την Αθήνα ταξίδι ρουτίνας.

"Η συνεισφορά μας στην επιτυχία σας..."

Διευθύνουμε ένα προσωποποιημένο πρόγραμμα φιλοξενίας για να βοηθήσουμε τους ασθενείς μας να απολαύσουν μία ευχάριστη και χωρίς ενοχλήσεις διαμονή στην Αθήνα. Η κλινική δύναται να αναλάβει την πτήση, τις μεταφορές και την εύρεση ξενοδοχείου και παρέχει ποικιλία «πακέτων» ανάλογα με τις απαιτήσεις και τα οικονομικά του ασθενούς.

Μερικοί ασθενεί από το εξωτερικό μπορεί να προτιμούν να διευθετήσουν μόνοι τους τη διαμονή τους. Με χαρά θα τους παράσχουμε πληροφορίες για καλή διαμονή καθώς και συμβουλές για φθηνές πτήσεις από και προς Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνείστε μαζι μας:
email: info@lifeclinic.gr
τηλ: (0030) 210 81 00 631
τηλ: (0030) 6984 23 11 11
Συνδύασε τις διακοπές σου με την θεραπεία. Η Αθήνα έχει τόσα να προσφέρει.