Γυναίκες & στειρότητα
  Life Clinic  >  Γυναίκες & στειρότητα

Γυναίκες και στειρότητα

Η εγκυμοσύνη δεν είναι πάντα απλή υπόθεση. 1 στα 6 ζευγάρια αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη σύλληψη και περίπου 1 στα 4 ζευγάρια βιώνουν μία περίοδο στειρότητας που διαρκεί πάνω από ένα έτος.

"Kανείς δεν μπορεί να κατηγορηθεί για στειρότητα..."

Οι αιτίες της υπογονιμότητας είναι πολυάριθμες και σε μεγάλο αριθμό ασθενών το αίτιο δεν μπορεί να βρεθεί.
Στην κλινική μας πρώτα από όλα θα εξετάσουμε εάν υπάρχει κάποιο γνωστό αίτιο υπογονιμότητας σε σας η τον σύντροφό σας.
Μια αρχική επίσκεψη και κάποιες εξετάσεις σε κάθε μέλος ξεχωριστά, είναι αρκετά για την αναγνώριση της αιτίας.
Αναλόγως του προβλήματος αλλά και άλλων κριτηρίων όπως η ηλικία η και η ανάγκη για οικογενειακό προγραμματισμό,θα σας προταθεί το ιδανικότερο πλάνο θεραπείας με τις καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.
Κάθε λύση θα ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ζευγαριού. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους ασθενείς μας ότι σε κάθε βήμα της προσπάθειάς τους θα είμαστε δίπλα τους με συμβουλές και πλήρη εξήγηση των θεραπευτικών επιλογών έτσι ώστε να είναι εφικτή η επιλογή και ο έλεγχος της θεραπείας τους.

"Υποσχόμαστε κάθε δυνατή βοήθεια για τη δημιουργία της οικογενείας σας."

Κατά τη θεραπεία το έμπειρο προσωπικό μας είναι έτοιμο να συζητήσει κάθε ανησυχία σας και να προσφέρει φιλικές συμβουλές σε κάθε ασθενή. Επιπρόσθετα,στήριξη από ψυχολόγο προσφέρεται προαιρετικά σε όλους τους ασθενείς για να βοηθηθούν από την εμπειρία των ειδικών στον τρόπο που βιώνουν την προσωπική αυτή δοκιμασία.

Τα περισσότερα ζευγάρια που θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν παιδί στο τέλος θα τα καταφέρουν